faq städhjälp

RUT-AVDRAG

Vi sköter RUT-avdraget på din faktura så att du slipper. Du betalar därmed endast 50% av den verkliga kostnaden. Du behöver inte tänka på något, varken nu eller vid deklarationen.

STÄDGARANTI

Vi lämnar aldrig missnöjda kunder bakom oss. Därför erbjuder vi dig en veckas städgaranti. Om du vill att vi fixar något, då kommer vi ut kostnadsfritt och åtgärdar bristerna. Ingen faktura förrän godkänd städning.

BETALNING

Efter utförd och godkänd flyttstädning skickar vi en faktura till dig på e-post med 15 dagars betalningstid. Vi tar tyvärr inte emot några kontanter eller skickar pappersfaktura.

STÄDMATERIAL

Vi tar med all nödvändig utrustning till flyttstädningen. Du behöver inte tänka på något mer än att möta oss utanför bostaden och släppa in oss. Du behöver inte visa oss runt. Efter flyttstäd kan du möta oss utanför bostaden eller så lägger vi nycklarna i brevlådan.

Försäkring

Vi är ansvarsförsäkrade upp till 10 miljoner. Skulle något hända under flyttstädningen ordnar vi till det. Du kan känna dig trygg när du bokar flyttstädning med oss.

besiktning

Besiktningen av flyttstädningen ska utföras inom 7 dagar. Eventuella reklamationer åtgärdas inom två arbetsdagar. Ingen faktura förrän godkänd flyttstädning.

tips och städråd

Om du funderar på att städa själv så har jag samlat en del bra sidor med mycket smarta tips och råd! Om du ångrar dig och vill anlita någon för städhjälp, hör av dig till oss för offert och pris!


Lär dig flyttstäda

Funderar du på om du ska flyttstäda själv eller ta hjälp? Här finns en gratis guide till hur du lär dig flyttstäda som ett proffs! Flyttstädning är omfattande och ett tidskrävande jobb. Om du ångrar dig så vet du vart du hittar Karlstads bästa flyttstädsfirma, välkommen att höra av dig!

Hur putsa man fönster

När du bokar flyttstädning med oss ingår alltid fönsteputs ute och inne. Vill du spara lite pengar kan du putsa dina fönster själv och vi tar hand om städningen! Här finner du en gratis guide till hur du putsar fönster som ett riktigt proffs!

Bli proffs på ATT städa

Här finner du en guide till hur du blir proffs på städning! Lär dig alla små knep och få ditt hem skinande rent. Om du tröttnar, välkommen att höra av dig till oss för att få det skinande rent hemma!

SAMARBETSPARTNERS

Att få det skinande rent och fint samt skapa en härlig känsla på ett kontor eller i ett hem kan innebära att se till att varje föremål och möbel står eller ligger på en bestämd plats. Stolar inskjuts under bord, kuddar skakas och placeras snyggt uppställda i en soffa, blommor vattnas eller ordnas fräscha och snygga i vaser, böcker ställs upp i hyllor och så vidare. Symmetri är viktigt för att få en bra helhetsupplevelse. Att hitta rätt städfirma kan vara svårt och även att välja vilken typ av städning du är i behov av. Här har vi samlat några samarbetspartners till oss, som vi vet gör ett riktigt bra jobb!


Städfirma

Vi är ett utvalt städföretag på städfirma.se där du kan få offerter från professionella och utvalda städfirmor.

Städfirma.se Besök oss gärna där och läs kunders omdömne om oss! Du kan även boka direkt med oss via Städfirma.se och få 10% onlinerabatt på flyttstäd.

Partners